Kızlar 37+5 haftalık hamileyim plasentam aşağıda olduğu için devlet ve özel takipliydim devletteki kadın doğum doktorum sezeryan diyordu ama perinatoloji doktoru en son gittiğimde normal doğum denen bilir kanama riski var o zaman sezeryana döner dedi ama kadın doğum Dr riske atma istemedi devlet olduğu içinde kafasına göre sezeryan yapamadı için perinatoloji Dr karar vermesi gerekiyordu riskli doğum olacağı için devlete de yapmamı önerdiler pazartesi ve dün lekelenme şeklinde kanamam oldu pazartesi devlet hastanesine gittim nişan dendi normal doğum beklenecek dendi perinatolojiye yönlendiler perinatoloji de bu sefer tamam doktorun sezeryan diyorsa sezeryan olsun dedi ama doktorum izindeymiş gün alamadım bu yüzden dün tekrar kanamam olunca araştırma hastanesin aciline gittim oradaki doktorlar çok kızdı devlet hastanesi doktorlarına senin normal doğum yapman riskli sana gün vermeleri gerekiyordu dedi normal doğumu bekleme gün al doktorundan dediler akşam eşimle konuştum özel takipli olduğum doktora gitmeye karar verdim şansıma oda 6 eylüle kadar izinliymiş kafayı yemek üzereyim kanama riskli değil dedi araştırma hastenesine aktif kanama değil ama sezeryan için gün al diyor devlete hastanesi benim doktorum yok diye beni normal doğuma zorluyor gittiğim de yollayıp suyun sancım olunca gel diyorlar özel doktorum da izinde napacağımı şaşırdım 6 eylülde 38+4 haftalık oluyorum planlı sezeryan için geç mi kalmış oluyorum napabilirm Allah aşkına bir akıl verin resmen ortada kaldım son haftalarım 5 doktor gezdim 🥹