Gul234492 Kızkar kızıma Alina ismini vermek istiyorum ama kime söylesem yabancı ismi diyo bu ismi kızına veren yada bu isimde tanıdığı olan varmı huyu suyu nasıl birde sizce isim hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim şimdiden teşekkür ederim
Aleyna4161 Gul234492 3 gün önce doğum yaptım kızımın ismi alina kulağına bir isim daha okuduk yaşlılara o ismi söylüyoruz ama kimlikte sadece alina yazıcak 🥰
Busra221 Gul234492 açık konuşmak gerekirse fikir soruyosun .. benımde fikrim bu modern isimleri hiç kulağa hoş gelmediğini düşünüyorum parkta orda duyuyorum elise alisa gibi gibi sanki oyuncak bebek isimleri gibi geliyor…
Denisdenis Gul234492 gayet güzel bırak onlar ne derse desin sana kalmış çok farklı isim isteyen kendi yapsın koysun😂
Gul234492 Aleyna4161 hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Alina prensesi inş 🤲🏻ya işte benim çık hoşuma gidiyor çok kibar bi isim ama tepkiler çok canımı sıkıyo gevur ismi mi koyucaksın diyen bile çıktı Buda ister istemez canımı sıkıyo ismin kökeninin İlla Türkçe yada Arapça mı olmadı lazım
Aleyna4161 Gul234492 amin inşallah❤️..banada diyen çok oldu ben de dedim ki siz doğurunca ne istiyosanız onu koyarsınız ben alina koyucam 😂
Gul234492 Busra221 tabi ki saygı duyuyorum ama beni ismin yeni yada eski olması rahatsız etmiyor sadece ismin kökeni yabancı kökenli olduğu için tereddüt ediyorum sadece yine de teşekkür ederim
Gul234492 Aleyna4161 çok iyi cevap vermişsiniz aslında bende bu şekilde düşünüyorum ama dediğim gibi ismin kökeni yabancı olduğu için yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düşürüyorlar
Gam Çok güzel bir isim ben çok beğeniyorum kuzenimin kızının adı çok asil geliyor bana kızım olsaydı ben de bu ismi düşünüyordum 🤍