28 agustos günü kontrole gittim doktoruma ilk dogumum sezeryan olduğu için artık gün verebileceğini söyledi fakat ultrasonda baktığınd bebeğin kordonunu 2 kez boynuna doladığını gördük ve 29 agustosa gün verdi.neyse 29 agustos salı günü sabah erkenden hastaneye gittik damar yolu ,testler falan herşey yapıldı ameliyathaneye indirildim.epidural istemiştim sedyeye otutturuldum bayan bir anestezi uzmanı geldi duruş pozisyonum söylendi ve durdum iğne belli bir yere kadar gidiyor sonra girmiyordu,çıkardı 2. Kez başka bir noktaya denedi yine aynı şeyi söyledi ,bu sefer 3,4,5 ,6 kez evet şaka değil 6 kez farklı noktalara denedi yine beceremedi hocam dedim bende mi bir sıkıntı var duruş pozisyonum mu bozuk dedim hayır dedi duruşun gayet güzel ona birşey diyemem dedi ve sonuncu denenip yine olmadığında benım tansiyon bilinç baya gitti hasta çok kötü oluyor yatıralım dediler ve beni bayıltın artık dayanamıyıcam dedi genel anesteziyle doğum yaptım.uyandığımda öyle çok agrı galan hissetmedim hatta hiç hissetmedim diyebilirim ,hani diyorlar ya genel anestezide uyanırken çok sıkıntı falan oluyor diye onu yaşamadım çok şükür ,zaten tek yaşamadığımda oydu diyebilirim.odaya çıkarıldım agrılarım başladı ama bu dikiş ağrısı degildi inanılmaz mide bulantısı ki bu normal ,boyun agrısı,sırt ağrısı karnımın her bölgesinde ağrı ben hayatımda bukadar acı çektiğimi hatırlamıyorum.hayatta pimpirikli canı tatlı bir
İnsan olmadım ama inanın bu dogum bende inanılmaz bir travma yarattı sanki hiç
İyileşemeyeckmiş gibi hissediyorum.yarın kontrolüm var sizce ben ortalıgı ayaga kaldırmalı mıyım? Başka bir hastanede belimden kaç kez iğne yapıldığını tespit ettiremez miyim? Şikayetçi olmak istiyorum .17 bin para verip paramla rezil oldum… siz siz olun seçtiğiniz hastaneye dikkat edin, hele sezeryanla dogum yapıcaksanız 2 kez 3 kez araştırın tavsiyem…