Ben çok şükür ki evliliğimin 2 ayında hamile kaldım yıllardır en az bir çocuğum oldun dileyen biri iken ancak doğru insan nasip oldu ve 39 yaşında evlendim
Yaşımın yüksekliği , annemin erken menapoza girmesi , evlenmeden önce yaptırdığım testte artık yumurta rezervlerimin azalmaya başlamasını bilmem , kısırlık riskimi arttıran çölyak hastalığım ile hamile kalmam biraz zordu üstelik evlendikten sonra kadın doğuma ilk gittiğimde miyomlar görüldü dr bir süre bekleyin normal ilişkiye girin sonra ne yapabileceğimize bakarız dedi
Bu hamilelik haberi sayılır mu bilmem ama çok gerçekçi bir rüya gördüm hamilelikten ya hemen önce yada yeni hamile olduğum zamanlar
Ameliyathanedeyim iki tane doktor var karnımı sezaryen doğumdaki gibi yedi katman tek tek kesiyorlarmış bir yandan da aralarında konuşuyorlardı Neyse ki çok kilolu değil işimiz kolay olacak diye ben bu rüyayı unutmadım ama başta bir anlam da veremedim Bir ay sonra hamile olduğumu öğrendiğimde ama aklıma geldi sanki hamile kalmam için beni hazırlamış tedavi etmişlerdi
Çok şükür ben şükür şimdi 32. Haftadayız Rabbim inşallah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah