naneliseker_ Bazen hiç olmuyor bazen çok oluyor… Özellikle yorulunca olması kötü bir sinyal mi acaba…
YuvarlanamayanPandaaa naneliseker_ sol kasıgım çok batıyor ağrıyor ya aniden giriyor böyle sinirim bozuluyor bide bacaklarom çok agrıyor bu hamilelikte nedense
Rslrmb naneliseker_ ben de temizlik yaparken agiriyo artık 1 oda yipip yatıp yarım saat dinlenip yapiyorum
YuvarlanamayanPandaaa naneliseker_ aşko ben SalakmisinCemile yeni hesap bu 😅 evet normal hep yarın oğlumun kontorl var arada Fırsat burlursam bir dr gözükecem 🤣 kontrole 15 gün vardaha ya
Mom_83 Benimde hiç belli olmuyor bazen çok sinir bozucu bir ağrı giriyor sol kasıgıma bazen güllük gülistanlık. Hele bugün hem belim kuyruk sokumu kısmı hem sol kasıgım ben burdayım diyor 🫣
YuvarlanamayanPandaaa naneliseker_ ivitt askm bir oğlum bir kızçem vardu bu içimdeki fırlama hariç 🤣🤣🤣😘😘
N-23 naneliseker_ 23 haftalığım benimki rahmi tamamen kapatmış diyince çok korktum kaç hafta yemeden içmeden kesildim, bebeğime bir çorap bile almadım henüz çünkü her anım korku kaygı 😞
YuvarlanamayanPandaaa naneliseker_ yok yavru erkek buda yanı 2 dir erkek deniyor aman saolsın bir kız bana yetiyorda artıyo 🤣🤣🤣 10 erkeg3 bedel