Deletedmom_116 Esra-17 sürekli yaptım erken doğum riskim vardı fakat oğlum taaaaaa günler sonra geldi 🤣🤣Ve sürekli birileri geldi evimi süpürdü falan eşimde çok yaptı
edadm Esra-17 29da yaptım şu an 30um 32de kontrole gidicem ama yapmicam karından ultrason bakıyorlar çünkü, 35de tekrar çağırır o zaman bi yaparım bide 38de yapmayı düşünüyorum. bu kadar dikkat ederken birden yakalanmayız inşallah 😂
Esracmmm Esra-17 bende hergün temiz olmasına dikkat ediyorum hep misafir gelecek gibi çünkü bilmezsin öyle olması daha iyi az az yapmaya çalış yormadan mesela dolapları yarın düzenleyip eşyalarını kaldırcam yıkayıp ütüleyip bişey olmaz nasılsa ağırlaştıkça zor olur
Merveaysem Suan 34 hf yim doktorum 37 de çatı muayenesi yapacağını söyledi randevudan once ağdaya gideceğim beni doğuma kadar götürür diye düşünüyorum zaten lazerliyim ama yine de temiz olsun diye insallah hersey planladığımız gibi olur 🤲💐
bebitomom Deletedmom_116 kızzz ev temizliğini sormuyor ağda diyor 😂😂😂😂 bende diyorum ağdayla ev süpürmek ne alaka kocası nie yapmış
Merveylmzz Ağda mı?nasıl dayancan o acıya.Bende lazere gittim hamilelikte yine çıktı jiletle alıvercem
Deletedmom_116 İki üç güne temziliyodum jiletle ağda bende kıl dönmesi yaptı neyse Dkgurdugumdada Düzenli sancım olduğu sabah Doguracagimi bildiğin için yaptım temizlendim öyle hastaneye gittim
Esmagrr Esra-17 aynen dediğin gibi hamileyken ağda da sakıncalı daha çok tahriş ve kalıcı lekelenmeler meydana getirir
Sssssbvxx Karnimdan dolayı alamıyorum 7 günum kaldı eldivenle rasgele almaya çalıştım yinede var o yüzden belki doğuma bı gün kala jilet yapıp giderim diye düşünüyorum hiç jilet yapmadimda insalah sonrası için kötü cikmaz
Merveylmzz Sssssbvxx sonrasında lazere gideceksen zaten hep jilet yaptırıyorlar ağda yıllarca yaptım ergenlikten beri yumuşak oluyor çıkınca yumuşak çıkıyor ama 1.5 ayda bir başa dön asla bitmiyor ve o acıya asla değmez. Lazer yumuşak çıkarıyor azaltıyor uyuşma kremi ile acısız oluyor ama tamamen bitmiyor