Koalams merhaba evet bebeğim 10 aylık olmak üzere. Ben o dönemde ara ara yüksek tansiyon sebebiyle hastane yatışım oldu ve perinatoloji servisinde takipliydim. Doktorlara bahsedince hemen kendileri kayıt açıp beni heö göğüs hastalıklarına hem kardiyoloji ye gösterdiler. Nefes tahilli yapıldı normal çıktı. Kalbime bakıldı sıkıntı yoktu holter takibi istediler ama 2 ay sonrasına gün verdiler doğum sonrasına denk geliyor du. Kadın doğumcu ne alaka ne işe yarıcak bize şimdi lazımdı dedi. Zaten gitmedim. Ama şöyle söyleleyim doğum sonrası geçiyor. Geçmick zannediyor sun hamile iken ama geçiyor inan ki
Bn sezeryan oldum sadece ilk 2 3 gün anestezi den mi bilmiyorum yada gaz dan da olablir aynı nefes sizlk ve göğsümdeki baskı geçmedi. Hemşreler anestezi den dediler. Oda geçti dediğim gibi. Birde bu yaşadığım şeyler le alakası varmı bilmiyorum ameliyat esnasında ben entübe edilmişim (bazı sebeplerden ötürü genel anestezi aldım bayılttılar ) uyanınca ilk nefesimi zor aldım ölüyorum sandım hemşire noldu dedi bnde nefes alamıyorum dedim entübe den çıktın ondan dedi. Sanırım bana genel anestezi ağır geliyor bilmiyorum. Burun ameliytı oldum onda da entübe olmuştum. Bunu söyledim yapmayın oksijenim düşüyor belden uyuşturun dedim ama dediğim gibi bazı sağlık sorunundan dolayı risk alamayız ağrın olur dedi anestezi ekibi. Uzun oldu kusura bakmayın detaylı anlattım:)