Yazmelegi_ Demetus ben sezeryan istiyorum dedim yapmadı ama sancilarla hastaneye gittim dediki açılmaya bakalım ona göre ilerleme yapalım dedi baktik açılma var sezeryana alındım
Bedosss Demetus ben sezeryan istiyorum dedim tarih belirleyelm dedi 11 eylül de dogum olcak nasipse bende yapılmadi yani
Minikperi Tabi ki yapar. Sezaryenin tarihi bile ona göre belirleniyor. Mesela açılmanız varsa sezaryen öne çekilir açılmanız yoksa beklenir vs. Açılmanın anlaşılması için alttan muayene şarttır. Nst açılmayı göstermez.
[silindi] Özele gittim doktorum normal mi sezeryan mı istiyorsun dedi normal istersen alttan muayene yapıcam dedi ama sezeryan istersen gerek yok dedi bende sezeryan istedim ve hiç alttan muayene yapmadı
demirdursun Doktoruma daha ilk gittiğimde özellikle alttan muayene yaptiramadiğim için sezeryan istediğimi söylemiştim. O gün bugündür 1 kere dahi alttan muayene yapmadı.
yanlisanlamaama Demetus bana yapmadı ama nst de hiç sancım çıkmıyordu doğuma dair bir belirtim de yoktu hiç çatı muayenesi olmadan sezaryene alındım sonrasında da muayene olmadım sadece dikiş kontrolü ve ultrason bakıldı
Gldekpnci Demetus bana yapmamıştı ama süpriz şekılde normal doğum yaptım yapması daha iyi sanki olası bir duruma karşı
Dicle06 Bedosss yaaa canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 🧿🍀 bizimde tarihimiz belli oldu bakalım 11 Eylül inşallah 🙏