Merobebe cherry6128 bak az önce bi post daha açmıştım ikiz annelerinin tecrübeleri için git bak istersen
Zeliha61 Beriliko olmuştur illaki anne veya babaya da bağlı olurmuş eğer ailede kilolu varsa tonton bebişiniz ona çekmiş olabilir 😊
Irmaktan Mminikmucizemm bana normal dedi zaten benim de böyle ve kilom çok olmadığı icin herkesin cüssesine uygun Bebek doğurması gerekiyormuş suan benim boyum icin ideal bebegim☺️
Dmn-rumeysa81 Irmaktan benimde boyum kısa kilom az minyon tipliyim babası benden daha zayıf ama bu çocuk kime çekti merak ediyoruz doğrusu ☺️😂 zayıf çocuk bana göre Candır
Mminikmucizemm Irmaktan bizim doktorunuzda bu sekilde soledi uzulmeyin kndi bebekliginiz nasil dedi zayifmisiz esimle hala da yapi olarak minyon tipliyiz saglikli olsunlar tek 🤗
Irmaktan Dmn-rumeysa81 Doğumu Düşünmeye kalkarsak çok kilolu olmaması daha iyi ben de minyon tipliyim ama babamız mübarek aslan parçası umarım ona benzemez☺️😄
1850 Bizde en son 28+5 gitmiştik sımdı merakla cumartesıtı bekliyorum 32 olcaz hem kıloyu öğrenicez hemde dogum ıznıne ayrılcam😊☺☺