zumrasmom1 Kızlar bebeklerin kilosu ne kadar. Benimki 650 gram olmuş doktor iyi dedi. Riskli gebeliğim var 28 haftada ciğer geliştirici ignelerini beyin geliştirici ilaçlarını yapıp doğuma hazır tutucam seni dedi. 32+33 haftaya kadar 2 kg olur mu acaba
Zelihaa1409 zumrasmom1 22+4 de 615 gramdi şuan tam 23+3 üm.Benimde riskli gebelik sizin neden riskli.Korkma ozamana 2 kgye gelir inşallah.
Zehrabal1 zumrasmom1 bende 25 haftalık hamileyim . Kilosunu bilmiyorum . Eylül’ün ortası belki sonu gibi anca gidebilirim kontrole bakalım bende merak ettim ne kadar olduğunu
YigitPoyrazMomm zumrasmom1 24+2 gittim 650kg tobsigim çok şükür haftamiz suyumuz herşey uyumlu dedi doktorumuz💙
Sedefdinc 21 de gittim en son bide şimdi de 25 de haftaya gidicem tam kilosunu bilemiyorum o yüzden ama bence iyi gibi gramı doktor da iyi dediyse kafana takıp üzülme hiç. Bebişler zaten 24 den sonra hızlı kilo almaya başlıyorlarmış
zumrasmom1 Zelihaa1409 plesentada kist var benim buyuyormus bebeğe besin ve kan gidişini engelleyeblirmiş