Yozgee Alyamomm sperm testlerin amh testlerinden sonra adetin 2. Günü testlerini vereceksin sonra yumurta ilacı vericek adetin 5. Günü başlayacaksın 5 gün içeceksin yine doktora gideceksin yumurtana bakacak en az 18 mm olması gerekiyor sonra çatlatma iğnesi vurulacaksın iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılacak sonra normal hayatına devam edeceksin
Yozgee Def_ evet bu belirtiler vardı ama ilaçların ve iğnelerin de yan etkisi aynı zamanda ..Sabırla yat dinlen bol bol sakın bir kg ağır bile kaldırma .. İnşallah rabbim yüzünü güldürecek senin de
Ozeeer Yozgee sende kasık ağrısı falan oldumu şuan bende yok gibi agrirsa tutar gibi bir söylem varda
Neslihan1309 Bu aşılama çatlatma iğnesi hakkında falan hiç bir bilgim yok anlatır mısınız yaptıranlar? Bat 4eylül eğer adet olursam bir sonraki ay bende yaptırmayı düşünüyorum birde herkes yaptırabiliyor mu ? Süreç nasıl ilerliyor?
Yozgee Neslihan1309 benim bildiğim hemen gidince çatlatma iğnesi vs vermiyorlar .. Bir kaç aylık süreç sonucunda aşılaman yapılacak
Yozgee Ozeeer kasık ağrım oldu , gögüs ağrım fena oldu , vucut ısım çok yüksekti .. Kasık ağrım hala adet olacakmışım gibi ağrıyor .. İlaç vs kullanıyorsan onlarında gebe gibi etkileri oluyor kan tahliline kdr hiç kafanı yorma derim .
Neslihan1309 Kivircikkuala Bu iğne yumurtası çatlamayanlara mı yapılıyor yoksa isteyen herkes yaptırabiliyor mu bilgi verir misiniz
Kivircikkuala Neslihan1309 sen hangi iğneyi soruyorsun çatlama iğnesi ve yumurta geliştirici iğneler var doktorun tedaviye başlarsa öyle kullanabilirsin anca
AyselDemir Yozgee Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Umut hep vardır.yeterki sabır etmesini bilelim rabbim hayirlisini ve hayırlı olanını nasib etsin inşallah.sizin adınıza çok sevindim annelik çok güzel bir duyqudur.insallah sizde tadarsiz…