Hzzz Fadime- doktorunuzun tavsiyesi üzerine aldiginiz sürece memnun kalirsiniz yan etki yaparsa takip edin değiştirmesini isteyin
1palyaco Fadime- iyi bende onu kullandım tabi benim doğum gerçekleşmedi kürtaj oldum . Ama çevremde üç kişi daha onu kullanıp sağlıkla kucağına da aldılar . Üstelik Metilfolat yazıyor yani folikasite kıyasla daha iyi .
Kubragnssvr63 Fadime- ben hamile kalmadan öncede diofol kullandım şuan da diofol kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım doktorumda zaten kullanabilcegimi söyledi
Duygu8178 Bende diofol kullanıyorum 9+3 günlük olduk ilk gebeliğim şuan bir yan etkisi olmadı çok şükür inşallah da olmaz. Doktor tavsiyesiyle aldım bende
Fadime- Duygu8178 Bende 5+4üm doktor yazdı bana da Duygu8178 hayırlı olsn kalp atışını 6 haftalıkken duyabilir miyiz
Duygu8178 Fadime- genelde duyuluyor diyorlar. Ben 7+2 de duydum. Hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalikti doktor iki hafta sonra gel demişti bana o yüzden geç duyduk. Kimisi 6 haftalıkken duyuyor. Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da duyarsınız.