Vera20 Kızlar doktor bundan verdi bunu nasıl kullanacağımı söylemedi fitil dedi aşağıdan atılır diye tahmin ettim ama ilacın dışında doktorunuz nasıl dediyse o şekilde kullanın yazıyor bundan kullanan varmı nasıl kullandınız
Aysnk Vera20 bu hem ağızdan hem de vajenden fitil olarak kullanılabiliyor doktor fitil olarak dediyse vajen yolundan kullanabilirsiniz
yenibirannis Vera20 fitil dediyse vajina dan kullancksın iyice içeri doğru ittirip bi yarım saat uzan rahim alması gerekeni alıp gerisi dısarı akıcak beyaz beyaz bilgin olsın cnm 😇
sevaldqn1 Vera20 bana da demeyi unutmuştu ben arayip sordun agizdan almam gerektigini söyledi cogu kisi de fitil olarak kullaniyor mutlaka danısarak kullanın
Mavimi Vera20 fitili vajinal yoldan içeri doğru iyice ittirip en az 15 dk uzanmanız lazım ilaç ztn yeteri kadarını alıp artanı dışarı akıtıyor korkmanıza gerek yok günde kaç defa dediyse öyle kullanın hep aynı saatlerde kullanmanız daha iyi olur♥️
Basakerturk Daha önce kullandım canım doktorum ağızdan alınca çok fazla faydalı olmuyor ama vajen yolla daha etkili oluyor demişti o yuzden doktorun nasil önerdiyse öyle kullan istersen
Eslemre Fitil dedilse vajinadan canım akşam yatmadan önce koyarsan daha iyi olur günde iki kez de sabahta uyanmadan 2 saat önce falan kalkarsan o zaman köy geri uyu aksi halde baya dışarı akıyor böyle yine daha az akıyor
Vera20 sevaldqn1 fitil olarak dedi ya bende aşağıdan dır siye de sormadım dışında ağızdan da alınor diyince kafam ksrışmıştı
Eslemre Vera20 zaten vajinadan daha faydası var ama iç çamaşırı hep değiştirmek gerekiyor aktığı için 😄 beyaz beyaz
Minikperi Fitil olarak kullanmak daha iyi. Ağızdan alınınca halsizlik ve uyku yapıyor. Ben de bi 6 hafta kadar kullandım sonra bıraktırdı doktor 🌸
mervemurat16 Vera20 ben akşam kullandım vajinal yoldan atıyorsunuz sonra bir 10-15 dk uzanın ki geri gelmesin fitil.sabaha kadar zaten vücut lazım olanı alıyor fazlasını idrarda beyaz beyaz görürsünüz zaten