prenSandprenseSMomy Kızlar 28 haftada veya 32 haftada havuza denize gitmek açılmaya sebeb olur mu sürekli suyun içinde olma durumundan sonra ayakta olup gezme nedeyle farklı. Şehire gidip tatil. Olayından siz hangi aylarınızda tatile gittinz
yenibirannis prenSandprenseSMomy havuzu tavsiye etmedi Dr ben 30 ve 32 de denize girdim 20 dk suda durup güneslenmedim çıkar çıkmaz ıslak mayo mu değiiştrip diğerini giydim 2 mayo ile gttm bna Dr bu şekilde söyledi
Aysee1123 prenSandprenseSMomy Hayır alakası yok deniz havuz girebilirsiniz. Ben 32 haftalığım Antalyada yaşıyorum doktorum zaten serbest demişti 2 aydır falan aktif denizede havuzada giriyorum. Hadi havuz tercih meselesi havuza göre değişiyor o ayrı ama denizde birşey olmaz rahat olun
Adabp prenSandprenseSMomy ben 25. Haftada gittim havuzu önermedi doktor. her girdiğimde 15 dakika kadar kaldım şuan şükür bir problemim yok ama havuz enfeksiyon riski yüksek olan yer önerilmiyor
prenSandprenseSMomy Aysee1123 Anladm. Teşekkür ederim bizim de tayil. Olayımız var bi an endişelendim erken doğuma sebebiyet verir myim diye evde dinlenip duruyorz haliyle tatilde gezecez aktif olucaz biraz inşaAllah 🌼
yenibirannis prenSandprenseSMomy daha çok mikrop bakteri oldugu için temizlenip temzlenmedgini bilmediğimz için deniz daha iyi olur dedi çok fazla kendini yormadan 20 dk suda durabilirsin dedi bence sizde kendi Dr sorun bnm Dr böyle dedi öyle yaptım son ayda yasak dedi en son 2 hafta önce girdim zaten
Aysee1123 prenSandprenseSMomy 32 haftadır bisiklet sürüyorum düzenli olarak ben düşünün fazla aktiflikten erken doğurmazsam iyi diyorum hahaha 😂
prenSandprenseSMomy Aysee1123 canlı olmak güzel bide sıcaklarda nasl sürüyonuzz valla ben vantilatör karşısı yatıyorum genel olarak
prenSandprenseSMomy yenibirannis anladm ben özel havuza girecem aadece bana ait olan o da hergünn düzenli temizleniyor ama çocuklar eşim ben 🤩 sadece aileye ait yanii
prenSandprenseSMomy Aysee1123 gerçekten maşallah ben yapavak bişi bulamıyorum yapasımda yok işin garip tarafı 🤩