CemrePektas Sibelsamet_64 ben de 1 hafta oldu doğum yapalı. Lansinoh karbonatlı su tahin yağı denedm ama asla düzeltmedi. En son gantruun yağına geçtim. Ev yağımı doğal. Çok şükür ağlamadan emzirebiliyorum
EbrKzlky Sibelsamet_64 ilk emzirmeden itibaren kullansan hiç yaralanma yaşamazdın ama şimdide fayda eder. Ben ilk hamileliğimde hep kullandım hiç sorun yaşamadım cok sükür bence bundan sonrası için kullan. Emmeden öncesinde ve sonrasında. Bebekte emse kremi hiç sorun olmuyor.. insallah hemen iyleşir
1humeyrakomurcu Lansinoh kullan sonra emzirirken silmene bile gerek yok hemen emiyor ben aşırı faydasını gördüm büyüğünü almıştım hatta
bulmusnesrin20 Gümüş kapak kullanabilirsin ayva çekirdeklerini 1 gece önceden suda bekletip ertesi gün onu sürebilirsin ya da garmastan pomad diye bir göğüs ucu kremi var alıp onu kullanabilirsin ablam bu üçünden de fayda görmüştü emzirme döneminde
Hzzz Sibelsamet_64 gümüş kapak 999 ayar olandan alip günde ½ saat kullanip cikarabilirsin.Birde mustela gögüs ucu balsamînı öneririm ben cok memnun kaldım 30.haftamdayim kuruma hissettigim an sürmeye basliyorum ilerlemesin diye
Nermin6060 Sibelsamet_64 lansino gümüş kapak kullandım asla fayda etmesi evicap kapsül ile madacasol krem aldım 1 günde yara felan kalmadı 3 gündürde sürmüyorum yarada oluşmadı tavsiye ederim
svdmm16 Sibelsamet_64 ben e bebekten almıstım yeni emzirincw hemen yara oldu lanainoh ta doğurmadan başlamıstım kullanmaya ama işe yaramadı ilerlemeden hemen eşime gümüş kapak aldırdım. Kıyafetle teması kestiği içinde hem acımıyor hem iyimeştirmeyi hızlandırıyor krem kullansanız da gümüş kapak kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama yara çoğalırsa iş işten geçiyor 😔
Hzzz Sibelsamet_64 göğüs ucuna yerleştiriyorsunuz 1/2saat durduktan sonra cikartiyorsunuz.Göğüs kalkanlari gibi aynı
Esraaaaacun Sibelsamet_64 benim denemediğim şey kalmadı lansinoh ve kantaron yağı bende işe yaramadı Hametan krem al ama dışı mavi olanını dün ucu kanama gibi olmuştu sızlıyordu sürdüm şimdi sızlama yok kesinlikle denemelisin hem bu pişik kremi diye de geçiyor ben bebeğime de kullanıyorum
CemrePektas Sibelsamet_64 aslında silinse iyi ama dokunamıyorum ki sileyim. Su döküyorum meme ucuna 5 6 damla. Akıyor kalanlar. Bir de göğüs pedi koydugumdan emiyor zaten ped. Artıları eksileri den fazla olunca öyle emziriyorum yani