Dila23 Merhaba arkadaşlar, aranızda doona bebek arabası kullanan varsa arabadan memnun musunuz? Kaç aya kadar kullanabildiniz?
Mamalisa Dila23 ben de kararsızım. Kış aylarına denk geliyor doğumum. Yenidoğanda rahat oluyormuş ama çok fiyatlı. Onun yerine normal bebek arabasını yatar pozisyonda kullansak olabilir. Normalde bi yere götürürken de puset kullanılıyor zaten
Selindora Dila23 ben kullanıyorum ilk zamanlar için çok kullanışlı ama 9 ayından sonra bebeğin hareketlenmesi ve arabada pozisyon olarak dik ve tam yatma olmadığı için açıkçası çok uzun süre kullanılabilecek birşey değil.
yaseminnnk Dila23 canım ilk aylar için inanılmaz kullanışlı ama sonra bir arabaya daha ihtiyaç oluyor. Bütçen varsa kesin al . Ama travel alma sonra kabin tipine geçmek zorunda kalıyosun ağır geliyor
kvsr22 Dila23 Kardeşimin eşi kullandı ,çok memnunlar.O alırken de fiyatı yüksekti ,ikinci el almıştı.
Dila23 Mamalisa bende kararsiz kaldim( ama sanirim farkli bir araba bakmam gerekiyor 15 bin tl doona , bir tane daha araba alacaksam çok da uygun degil
Mamalisa Dila23 aynen aşırı pahalı oluyo. Kabin boy bebek arabası aldım ben. Zaten kışın dışarı çıkılmaz çok gezdirmeye falan. Büyüyünce de bebek arabasıyla çıkarırım inşallah
Mavisim3457 Mamalisa Hangi marka aldın canım. Bende araştırıyorum. Benimde Ekim gibi görünüyor doğum. Kış bebeği olacak nasip olursa.
Mamalisa Mavisim3457 inglesina quid 2 aldım. 3-4 tane arkadaşım ondan kullanıyordu çok memnunlardı. Tek elle açılıp kapanabiliyor ve hafif baya