Karanfill Hzzz bunlar çok kullanışsiz ağır ve hantal oluyor. Kabin veya baston Bebek arabaları hem çok kullanışlı hemde yer kaplamiyor
Melike2403 Hzzz Pierre Cardin voyager modelini aldım attığınız modele çok benziyor sürüşü çok rahat çok kaliteli daha kullanmadım Kasım ayında doğumum
Hzzz Karanfill canım baston almak istemiyorum yenidoğan icin cok önerilmiyor birde ilk gebeligim insallah kardes olursa falan tekrar almayiz diye saglam bir sey alip kullanmak isterim acikcasi.Kabin olup pusetle kullanabileceğim bir önerin var mı
Zeynepkocaoglu06 Ekstra araba koltuğu alacaksan bu tarz travel sisteme gerek olmaz bizim arabamız olduğu için travel sistem tercih ettik puseti hafif olduğu sürece sıkıntı yaşamazsın
Zeynepkocaoglu06 Aktif araba kullanıyorsan sürekli bebek arabasını eve çıkarıp indirmene de gerek olmaz hep arabada kalır sen bebeginle evine çıkarsın sadece
Hzzz Zeynepkocaoglu06 Zeynepkocaoglu06 şimdi şöyle soyliyim evet aktif olarak araba kullanıyorum.Ama pusetten sonra bebek agirligi arttikca araba icin oto koltugu almam gerekiyor değil mi her şekilde ihtiyacim olacak
Karanfill Hzzz pusetle kullanabilecegin bilmiyorum benim kullandığım kabin boy çok memnunum ama pusetsiz kullanılıyor
Aayyss Hzzz prego mios aldım Kraft Kenya ve prego mios arasında kalmıştım hem kabin hem travel olanlar var onlar daha pratik kullanış açısından ve sağlam bu dediklerime bakabilirsin