Nili4321 ElifMasalll ben 7 gün kala mı 6 gün mü tam hatırlamıyorum yapmışım ve doğru düzgün bakmadan tek diye köşeye koymuşum meğer çift çizgiymiş bence yapın ne olacak merakınız gider en fazla ama dikkatli bakın heman atmayın
mrsmom_ ElifMasalll cikmazsa uzulmeyin cok erken çünkü. Ben bilmiyorum kullandigim markadan mi kaynakli ama normal test ile erken test arasinda bi fark göremedim
Nili4321 ElifMasalll ben gün ortasında yapmıştım çıkmıştı kız yap gitsin en fazla çıkmazsa bi kaç güne tekrar yaparsın merak ettim 😂😂
Everest Adetiniz gecikmeye girince yapın. Bende aynı hataya düşüp adetimin birinci günü yaptım çift çizgi çıktı ama bir hafta sonra adet oldum meğerse kimyasal gebelikmiş daha üzücü oldu böyle
ElifMasalll Everest yaaa üzüldüm sizin adınıza Allah istediğiniz vakitte gönlünüze göre versin insallah
Demojna ElifMasalll benim de 6gunum kaldı ben de yapsam mı düşünüyorum. İki gündür acayip bir duygusallık içindeyim.nornalde asla aglayamayan biriyim. İki gündür sürekli aglamakliyim. En son lohusayken böyle olmuştum. Yapsam mı test bilemedim.
Demojna ElifMasalll öğleden sonra gidip kan mi versek ya. Çıkmaz şimdi testlerde içimiz de rahat etmez bekle dur. Off bilemedim