Ben 18 haftada cinsiyeti bi türlü öğrenemeyenim pazartesi muayne olmuştum bacakları kapalı dedi yolladı beni özelde üstelik bugün perşembe eşimin işi vardı kendisi için gelmişti uzaktan geliyoruz gelmişken sıra varsa şansımı deneyim belki acar bacaklarını dedim içeri girdim hocam burda hastane işimiz vardı bende gelmişken şansımı denemek istedim dedim bacaklarını acmışmıdır diye doktor öne öyle iki güne bir muayne mi edilir neden geldiniz dedi tabi özel ya para alacaklar ilk on gün ücretsiz olduğu için 😡 öylesine karnıma koydu cihası bacak arasına bakmadı bile al kapalı yine bekle işte ne acele ediyosun dedi yolladı beni
Gerçekten zoruma gitti insanca tabi bakarız demesini bekledim adam beni azarladı koydu bu insanlarda merhamet yokmu acaba hamile bir kadın bebeğini merak ediyor kaç kere gittim geldim öğrenemedim para vermişiz okadar ölürler sanki baksalar iki saniyelik iş 🤢😡 Allah biz hamileleri merhametli doktorlarla karşılaştırsıngittiğim yer Alife hastanesi Etimesgut Alptekin Alagöz