Medusa 123nsn amin canım. Darısı olmayanların da başına 🎈 olanlara da çabucak kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti henüz bilmeyenler de inşallah öğrenir 😍
Medusa 123nsn canım gün saymadım, herhangi bi yumurta takibi yapmadım. Normal seyirde sadece 1 ay korunmayı bıraktım ve gebelik olduğunu öğrendik. Regl günümden 2 gün önce silik bir biçimde çıktı klasik idrar testinde.
Berfin2626 Feeling07 zaten şimdi alışveriş yapmak biraz anlamsız 😂 bebekler yaza denk geliyor hemen hemen bende 12+2 günlüğüm heyecanlanıp bişey alsam aman alamıycam 😟 çünkü bebiş Haziran’da doğacak
Feeling07 Berfin2626 Aynen canım kıyafet anlamında alışveriş değilde başka şeyler almayı düşünüyorum baby nest gibi vs onun içinde cinsiyet önemli 😬
Esra1905 12+2 de özel hastanede doktorum yüzde yüz erkek başka ihtimal yok dedi gönlümden kız geçtiği için ısrarla sordum hayır erkek dedi tabi yüzde yüz ya ben hep maviler aldm sonra hiç beğenmediğim devlet hastanesinde 17.haftada kız dendi ve ozeldeki doktorumda kız olduğunu söyledi demem o ki yüzde yüze bile inanmayn 😀
Berfin2626 Feeling07 ilk çocuğumda bir sürü şey aldım şimdi ne kadar lüzümsüz olduğunu anladım 😟 çünkü çok az kullandı kızım
Medusa Oğlanmış kesin 😊 pipiyi salladı bugün yine bize 😅 çok net yani hem yumurtaları hem pipisi. Artık oğlum diye sevebilirim 😍
Fbd Medusa benim kızım olacak son 22 canım daha yolun başındaymışsın ya sennnn maşallah hayırlı evlat olsunlar 💕
ebruli87 Feeling07 masallah ne güzell benimki hep düz yatioo göremedim dr henüz bakmak istemedi 18 hafta bakacak
Mavili Medusa maşşallah çok kısa zamanda belli olmuş ☺️ Erkekler genelde erken belli oluyormuş canım ☺️
Medusa Mavili evet bu hafta yine gittik 16. Hafta, 13’te söylemişti ama biz yine de oğlum diye sevmiyorduk 😊 bugün artık kesin dedi pipisini ve yumurtalarını gösterdi hehe
Medusa Ndtrkd valla ben pek belirti yaşamadım klasik belirtiler aslında. Akşam çok erken uyuklamaya başlayınca test yapmıştım😅 bulantım çok az oldu hiç kusmadım diyebilirim.
Ndtrkd Medusa benımde aksamları mıde yanmam ve bulantım oluyo hafıf o kadar bı de uyku problemım yok kızımda cok uyurdum sabah aksam bunda gayet dınç uyanıyorm 😌
Mevaninannesiii Medusa canım ne gibi sıkıntılarn vardı ne yemek istiyodun mesela. Yada ayakların üşüyomuydu🤗 benm içime de erkek doğuyo ama daha erken die öğrenemiyorm🙍♀️
Medusa Mevaninannesiii ayaklarım benim hep çok üşür hala öyle. Gebellikle ilgisi olduğunu sanmam o yüzden. Tatlı çeker canım genelde. Ama belirtilerden cinsiyet tahmini yapmak mümkün değil maalesef siz yine de çok takılmayın ☺️
Medusa Ndtrkd plasenta aşağıda dedi, bebeğe bi zararı yokmuş ama normal Doğum olmaz yukarı çıkmazsa dedi :/