XEmosumX tatlibebegim_ canım hic bilmiyorum ki erken gebelik koyulasmadi hic dünden bugüne o yuzden yok diye düşündüm yarın sabahta hafif olsun koyulasmazsa zaten yoktur umudum tamamen bitecek
XEmosumX tatlibebegim_ yarın cok az bile belirginlesirse eger hemen verecegim ama yine aşırı gölge çıkarsa vermem sacma olmaz mi 😢 olsa yukselir yani sen kendininkinde gördün nasil koyulastigini yani yarin koyulasma yoksa yoktur kesin
tatlibebegim_ XEmosumX yani evet ama kötü düşünme ilk idrarınla yap bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
XEmosumX tatlibebegim_ sagol canim benim sabah işe gitmeden 8 gibi yaparim zaten sizede haber veririm var yada yok hayırlısı rabbim bilir en doğrusunu
likesah XEmosumX hayirlisi olsun koyulasir belki siz yine de uzmeyin kendinizi stres en buyuk etken bu iste.
Ezel16 XEmosumX Amin inşallah canım Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏻🥲 Güzel haberlerini bekliyorumm 🙃🙃😇😇
XEmosumX @Ezel16 @likesah @tatlibebegim_ @Seval0Seval @Pamuk Malesef erken gebelik testinde hiç birsey çıkmadı kızlar büyük ihtimal reglim bugun başlar bu ayda olmadı malesef
tatlibebegim_ XEmosumX yaa hayırlısı olsun inşallah daha vakti zamanı var demek ki bebeğin gelceği zamanı kendisi seçecek Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah 🙏🏻
myangelson XEmosumX XEmosumX birşey diyeceğim elinde başka ovulasyon testleri var mı ? Normalde böyle koyu çıkmıyor çünkü elinde varsa bugün de yapsana bir ovulasyon bence. Tekrar yumurtlama olabilir mi acaba iğne vurulduğu halde
myangelson XEmosumX dikkatimi çekti çünkü normalde lh hormonu vücudumuzda oluyor ama bu kadar pike yakın çıkmıyor seninki sanki tekrar yumurta büyüyormus gibi durmuş o yüzden dedim canım. Hakkında hayirlisi olsun bu arada üzme canını hayırlısı bu şekildeymis 🌷
XEmosumX Seval0Seval yani zaten olsaydı cok daha belirgin çıkardı biz bosa umut ettik yaa olsun bidahaki ay olur insallah
myangelson D12ekim kız sana 14 günü test yap diyorum ya sen niye negatif diye dolaşıyorsun ortada 10. Günüydü dün test yapıp negatif görmen çok normal