Kızlar öncelikle şöyle başlayayım ben üç yıllık evliyim. Sadece çocuk düşündüğümüz için altı aydır korunmuyoruz. Ve ben düzensiz adet olan biriyim doktora gittim pkos var dedi. Klomen ve çatlatma iğnesi yaptık olmadı. Sonra ben de rahim filmi istedi rahim filmi çekildim sonuçlarım temiz çıktı Tüplerim
açık. Tamam dedim sorun yok sonra eşimden sperm testi istedi ve ben gerçekten hiç beklemiyordum eşimden yana sıkıntı olacağını sperm testi çoğu iyi ama en önemlisi morfoloji yani süper bir şekil bozukluğu varmış en az dört olması gerekiyorken eşimizle 0.☹️ Buda hamile olsam bile sağlıklı bir gebelik olmuyormuş. Eşim ağladı düşünün. Ve doktora ne olacak diye sordum eşime ilaç verdi takviye ve vitamin bunları kullandıktan iki ay sonra geleceksiniz ama bu süre içerisinde çocuk deneyin eğer yine olmazsa aşılama dedi yani böyle durum yaşayan var mı gerçekten çok moralim bozuk ben hemen evlat sahibi olurum diye düşünmüştüm hiç aklıma gelmezdi eşimde sorun çıkacağını çünkü kendisi ne sigara kullanıyor ne alkol kendisine bakan biri..