buketpoyraz Kızlar gebeliğimi yeni öğrendim , ama bu ay içerisinde demekki aşeriyormusum fazla midye yedim hemde 1 defasında rahat 10 tane falan , aradan bi kaç gün sonra yine o şekilde inşallah bişey olmaz ya ağır metal içeriyormuş zararlıymış diyorlar
orkidehaniimm buketpoyraz yeni gebeyseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bundan sonraki günlerde dikkat edersiniz
myangelson buketpoyraz yani zararlı doktorlar önermiyor ama hamileliğini bilmediğin için yapacak birşey yok artik bir daha yemezsin Allah’ın izniyle birşey olmaz
gokcemeeric buketpoyraz hiçbirşey olmaz canım ben hamile olduğumu bilmeden eşimle beraber atlaya zıplaya atvye binmiştim dağa tepe, bide üstüne alkol tüketmiştim. Şuan 14 haftalık hamileyim hiçbir sağlık sorunum yok çok şükür :))) Allah ol der ve olur. Midye yedin diye hiçbirşey olmaz. Bundan sonra dikkat edersin
Sdmrll buketpoyraz bende hamileymişim canım aşırı çekti bilmiyordum yedim ama az yedim bişey olmaz inşallah
buketpoyraz orkidehaniimm evet 3 gün önce öğrendim , ayy bi kaç tane yesem kafama bile takmam ama oturup tabak dolusu götürdüm 😂 hemde 2 defa,
buketpoyraz myangelson inşallah sağolun , ilk hamileliğimde de yemiştim bir problem olmamıştı ama fazla yiyince kafama takıldı , hemde o kadar gözün doymamış ki ilkini hazır yedim ikinciyi gittim aldım evde pişirdim yedim 😂🥲🥲
orkidehaniimm buketpoyraz hayırlı olsun bebeğiniz bu arada sağlıkla gelsin🤩 aş ermesi diyelim ama bidaha olmasın😂😂
Sdmrll gokcemeeric yani ben tabi doğum yaptım hatta kuzum 1 buçuk yaşında şuan çok şükür bişey olmamıştı
Mothertea buketpoyraz benim abimin eşi 55 tane yemişti gebelik bilmeden yeğenim çok sağlıklı koca kız oldu 😂