esraa1717 Gamze-ozgur teşekkür ederiz ben adetten bir gün önce baktırdım duramadım beta 537 Belirtilerin neler şeninde bende pek belirti yok gayet güzel ilerliyor ama doktora Pazartesi 5.haftamda gidicem
Gamze-ozgur esraa1717 bende dayanamadım ve adet günümden 5 gün önce yaptım test. Hcg değerim 7.12 çıktı, 2 gün sonra 14,80 oldu. Belirti olarak çok uyku, halsizlik ve karnımın alt kısmında sancım oluyo.
HalideSultan 201520202023 ay benim üçü de aşırı hareketliydi ama bu özellikle geceleri hareket ediyo uykumdan uyanıyorum resmen 😵💫
esraa1717 Gamze-ozgur Bende 5 gün önce test yaptım silik çizgi görmüştüm sancım bel ağrısı vardı şuan çok nadir oluyor bulantı vs yok allahtan
Nslhngncn Ozoooo merhaba benimde ikinci hamileligim 8. Haftadayim aşırı bulantım halsizligim oluyor. Doktor bulantı için ilaç veremem dedi lactofolin folik asit verdi bulantiya iye gelir dedi ama fayda etmiyor. Prilam işe yarar mı ki acaba
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 teşekkür ederim de ne kadwr oldugu kimseyi zaten ilgilendirmez ama bu benim ikinci evliligim oldugu icin oldu ginede teşekkür ederim sizin gibi meraklilar hic bitmez zaten😊
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 yanlış anladınız yada ben yanlış anlattım bu kadar cesaretli olmanıza şaşırdım doğrusu yine kusura bakmayın yanlış bı üslupla söyledim, benide ilgilendirmez
aysun1-zleli 2 . Gebeliğim ilkim erkek şimdi kızım olucak nasipse 26 haftalığız ve bu sıcaklarda çok yorucu bitkin geçiyor bu hamileliğim ilkine göre çok zor geçiyor ilkinde çok rahattım .