Balpamuk Gamze-ozgur benim de 4+ 2 günlük 25 ağustosta da benim kan değerlerindeki 56,6 çıkmıştı henüz hiç doktora gitmedim çok erken diye 7. Haftayı bekliyorum geç kese için hem kalp atışı için aynıyız sizinle normal bana göre gidişat Allah hepimize kolay gebelik kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻🫶🏻
Hnd_01 2.hamileligim.10 sene sonra 🙈🥰 23 hafta .kız bebiş 🥰.hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum.cok şükür sorunsuz geciyor.kilo almadigim için gobegim daha kıyafetlerin üzerinden hiç belli olmuyor.
Mervikk59 Senayan prilam bende de işe yaramamıştı doktoruna danış dramamin kullandım ben sürekli uyutuyodu sersem ediyodu ama iyi gelmişti bana
Syda78 İlk gebeliğim 22. Haftadayım çok şükür bedenen iyiyim ama psikolojik olarak iyi değilim sürekli içim daralıyor ağlamak istiyorum hayattan zevk alamıyorum ne yapsam mutlu olamıyorum 🥹
Azracagla Ozoooo ikinci gebeliğim 🙃22.haftadayım🥰 oğlum olcak inşallah ❤️Şuan kramplar dışında hersey iyi 😊
Melike_sevgi Ozoooo 34+2 den selamlar ilk gebeliğim oğluşum olacak inşallah. Artık hareketlerini dışardan görmenin mutluluğunu yaşadığımız bir dönem.. oğluşumla çok badireler atlattık bu yüzden kendisi bizim için olduğundan fazla kıymetli. Son bi kaç gündür yediklerimden kaynaklı mide yanması yaşıyorum ama ona da çözüm buldum bir fincan dibek kahvesi midemi fazlasıyla rahatlatıyorr ☺️ Onun dışında da inşallah hepimiz istediğimiz şekilde sağlıkla huzurla evlatlarımızı kucağımıza alırız.. her hamilelik çok özel ve zorlu bu nedenle en başta kendimi sonrada bu mesajımı okuyan tüm anneleri tebrik ederim 🥰💖
Gunesmoms Ozoooo 2. Gebelik 36+0 şuan çok zor geçiyor hiç uyuyamıyorum geceleri yatamıyorum,oturamıyorum,nefes alamıyorum… sabrımın son demleri… 15 eylül sezeryan günü. Allah biran önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin….
EdaDeyis Ozoooo bir oğlum var 6 yaşında ikinci gebeliğim 36+2 yiz ayaklarim acayip şiş onun dışında ara sıra ağrılarım oluyor tabi şu ayak şişmesine çözümü olan var mi cok rahatsiz ediyor beni:(