Ozgeex Ozoooo İlk gebeliğim, 13. Haftadayız cinsiyetimiz henüz belli değil☺️ ilk 12 hafta bir şeyim yoktu çok şükür halsizlik dışında, son 1 haftadır mide bulantılarım, koku hassasiyeti, iştahsızlık başladı umarım çok uzun sürmez🤦🏻♀️🙏🏻
Serife36 Ozoooo ikinci gebeliğim ilki kalp atışı alınamadığı için kaybettim şuan 4 haftalığız çok fazla kasık ağrım var sizce normal mı
Aayssee1323 Nur_00 sağ tarafımda batma hissi ve tam arkasında sırt ağrısı. Aama sadece sağ ☺️ sizin ne ağrınız var ?
485 2.gebeliğim 25.haftadayım bu bebiş kız valla hi bunda acayip zorlanıyorum ilk çocuğum erkekti yani ond hamile kalmamışım ben bund hamile olduğumu bildim hani ☺️ sağlıkla gelsinde ben sancı da ağrı da çekmeye razıyım yeter ki erken gelmesin ilk çocuğum erken geldi 35.hafta da o da iyi ki gelmiş binde bir olan birşeyi yaşadım kordonunu düğümlemiş tosbişim çok kolay doğumum oldu sancı benim için hiçbirşey ayak ağrısı bacak ağrısı dha beter bence en azından sancı geliyor tekrar geçiyor ama ayak ağrısı geçmiyor😁 canları sağolsun sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz ❤️
Misikooo 485 kesinlikle ben de öyleydim ilki erkekti sanki hiç hamile değildim ama kızım maşallah ilk günden varlığını her saniye hissettiriyor saolsun 🥰
Brnbsr 485 her hamilelik başka bence ilk oğlumda bende dediğiniz gibi hamile değilmişim 😄 buda erkek ama sancılar, bel ağrıları, bacak ağrıları geceleri bırakmıyo ama ayaklarımdan ne gece ne gündüz rahat etmiyorum eziyet gibi ilk gebeliğimde 36. hafta doğum yapmıştm bunda tek isteğim bebeğim iyi olsun vaktiyle gelsin inşaAllah 🥰 bütün bebişlerimiz sağlıklı olsun 🥰
AyselDemir 3 gebeliyim 27 haflamiz doldu yarından itibaren 28 ahta geçis yapicaz inşallah cinciyeti oğlan .doğum tarihi 25 kasim
Cglaaa Ozoooo Ozoooo 10+4 ikinci gebeliğim ve çok heyecanlıyım cinsiyeti daha belli değil riskli gebelik olarak ilerliyoruz şuan
Havva-Saribas 32+4 oldu oğluşum ilk gebeliğim güzel geçiyor şimdiye kadar sıcaklar hariç bir sıkıntı yaşamadım
sevcanbyhtn Ozoooo 3. Gebelik cinsiyeti erkek 37.haftadym haftaya dogum insallah 🥰 vücudum bana ait değil gibi hergun baska bir yerim agriyor uyku sıfır ama olsun son günlerim 😅
Misikooo Ozoooo ikinci gebelik am ilk gebeligimde bebeğimi kaybettim 😔 şimdi 18+ 2 haftalık olduk kızımla