a_yse12 İlk gebeliğim 23+1 olduk çok şükür ♥️🙏🏻 bel ağrısı bide göbek deliği ağrıdı dışında güzel geçiyor oğluşum olck
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 yanlış anladınız yada ben yanlış anlattım bu kadar cesaretli olmanıza şaşırdım doğrusu yine kusura bakmayın yanlış bı üslupla söyledim, benide ilgilendirmez
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 sorun değil sadece sorma üslubun bana yanlış geldi bu benim ikinci evliligim oldugu icin o yüzden oldu ilm evliligimden 4 tane var
Nur-0101 fizikcianne merhaba. Bişey soracaktım da merak ettim yanlış anlamayın benlm ikinci gebeliğim 27+3 günlüğüz bizde her gören diyor ki karnın çok aşağıda falan ama 17 ağustos da doktora bi sıkıntı yok dedi sizin karnınız ne alemde acaba
U1m2r3a4n5 33+4 teyiz kızçem le baya zorlanıyoruz ama canları sağolsun sağ sağlim gelsinler inşallah bu arada 2. Hamileliğim
Ozoooo Anasinincani merak etme benimde. Aralarında ili buçuk yaş var ilk zamanlar zor oluyor sadece alışıyorsun maratona
Anasinincani Ozoooo bebeğim doğduğunda aralarında 1.5 yas olacak ilk başlarda psikolojim bozuldu ama sonra alıştım Allah nasip ettiyse bize ne düşer ki