Hulyaerol Merhaba arkadaşlar sabah peçeteye kırmızı kan geldi bu haftalarda başına gelen warmı acaba herhangi bir kasık ağrısı falan olmadı hiç gebeliğin başında falan da hiç kanama lekelenme olmadı
Esracigdem Hulyaerol en yakın perinatologa giderseniz eğer sizin için çok daha iyi olur kanama sebebi ve nasıl önleneceğiylr ilgili gerçekten size fayda sağlar. Kadın doğumcular genelde progestan fitil verip gönderiyor.
Mylove47 Hulyaerol herhangi bi kanamada yine de doktora git lekelenme zamanını geçtigi için doktor bebeğine bı baksin
Hulyaerol myangelson şuan dolmustayim bende normal değil diye hastaneye gideceğim inşallah kötü bı durum yoktur
Bsrblr Hulyaerol Allah’ın ıznı ıle bsy olmaz plesenta öndedir yada sen çok ayakta kalmısındır bende de gelıyor sık sık bsy demıyorlar
myangelson Hulyaerol çok geçmiş olsun inşallah belki makattan falan gelmiştir kabızlık falan var mıydı emin misin vajinadan geldiğine peki ? Peceteye silince mi geldi direk
Hulyaerol Bsrblr aslında bütün gün oturarak çalışıyorum ayakta kalma gibi durumum yok inşallah bı sorun yoktur kadın doğum randewusuz bakar mı kanama War dediğimde
Deryalina- Geçmiş olsun 14 haftada aynı şekilde yaşadım progestan kullanıyorum inşallah sorunun yoktur kendini yorma eğilme
Hulyaerol myangelson hayır makattan değildi wajinadan geldi ewet peçeteye silerken gördüm inşallah bir sorun yoktur
myangelson Hulyaerol inşallah Allah yardımcın olsun canım rahim ağzı ile ilgili falan olabilir. Doktora görününce haber ver mutlaka merak ettim bende çok geçmiş olsun Allah’ın izniyle birşey yoktur belki kendini çok yormussundur bu ara
Deryalina- Hulyaerol alttaki yorumunu gördüm acilden gidersen direk bakarlar yorucu bir işte çalışıyorsan muhtemelen ondan kaynaklanmistir
Hulyaerol myangelson sağol canım acile geldim kan aldılar bide idrar wercem onların sonucunu beklicem daha sonra kadın doğumcu gelcek sanırım önce kan alalım dediler
Esracigdem Hulyaerol üniversite hastanelerinde belki vardır benim oldugum sehirde de yoktu şehir dısında yaptırıyorum takibimi. Çok şükür zorlu dönemleri atlattık 🙏
Hulyaerol Bsrblr öyle yaptım sabah kan ve idrar werdim sonuçlarda bişey çıkmadı kadın doğumcu bekliyorum şimdi hala dewam ediyor peçeteye silince geliyor yine inşallah bişey yoktur
Bsrblr Hulyaerol yoktur korkma canım BNde gecıyorum o süreçten 22 olduk ama ne zorlukla olduk yat ıstırahet et dıyor bende suan tansıyondan yatıyorum uc gündür hastanede düşmüyor