LovelyMom_ Seval0Seval kan verdiniz mi peki, Bende dun cubuk test cok cok silik cikmisti atmisdim resmini Bugun elektron var onda yaptim cikmadi ignenin 12. Gunu bende Bakalim hayirlisi 2 gun daha bekliycem umudumu kaybetmiyorum
Seval0Seval tatlibebegim_ ya ben gece lavaboya çok gidiyorum sabah kadar yatamıyorum sabah ilk idrar olmamış oluyor yapsam
tatlibebegim_ Seval0Seval aynen bende öyleydim gerçi halada öyle her gittiğimde çokta gelmiyor az az hamilelik belirtilerinde sık idrara çıkmada var
LovelyMom_ Seval0Seval uçlarinda var agri,belim agriyor,bulantim bugun biraz az,ara sira midem bulaniyo,bugun kan testi vermek istedim,kocam 2 gun bekleyelim dedi😕
Umudum1903 LovelyMom_ ben de kan vercektim bugün cesareti topladım eşim 2 gün bekleyelim dedi ben.de 12. Gün ignede kasık ağrım akıntım birazsda ödem oluştu sabah bariz şiştim fln kaset test de yapmak istemiyorum bakalım bekleyelim gorelim
LovelyMom_ Seval0Seval ben yaptigim elektrondu ,haftasina kadar gosteriyo pozitiv olunca ,benim actigim postda var baka bilirsin sabah paylasmistim,az once youtubede baktim 11ci gun negativ 13cu gun pozitiv gosterdiyi olmus🥹