seviksongul 10 haftalık hamileyim çok az midem bulanıyor daha hiç kusmadım ve de 1 kilo bile vermedim aksine kilo aldım 🙈 bebekte herhangi bir sorun yok gelişimi de iyi sizde böyle oldunuz mu ve ne kadar kilo aldınız gebelik boyunca
Bekledigimmucizemm seviksongul 7 haftalık hamileyim ve 3 kilo vermişim şaka gibi çünkü hiçbirşey yiyemiyorum ölüm diyetinde gibiyim :(
Emsl seviksongul midem bulanmıyor birşey mi oldu diye düşünürken 2 aydır aralıksız bulantı vs yaşıyorum😂17 haftalık 2 kilo aldım
Oznur_kurtt seviksongul Valla benim 5.haftamda başladı istifra etmeye çok kötü oldum kokulara karşı hasassiyet ayrı arada değşk kokular gelyo burnuma ya maske takyorum ya bişey bağlayıp yatıyırum şuan 6+5 im Allah yardım etsin ne deym psikolojmi iyi tutmaya çalşyorım tek başıma evde bu halde yapamadım mide bulantım olduğu için halsizde oluyorum elim kolum kalkmıyodu kayınvalideme geldm çok şükür iyiym biraz daha bu dönem böyle umarım atlatırız Allahın izni ile❤️
seviksongul Bekledigimmucizemm Hayalimsiniz şimdiden böyle kilo alınca ben sonumu bir an düşünemedim siz bence gayet iyisiniz 🙈
seviksongul Emsl Aynıyı yaşıyor gibiyiz bende de çok hafif bulantı var ama yememe asla engel değil boyuna kilo geliyor şimdilik 😅
Bekledigimmucizemm seviksongul neee peki 2 yılda zar zor 4 kilo almış olmam onu da 7 haftada vermiş olmam :( zaten zayıf bir insanım vermek istemiyorum gidiyor kendiliğinden bende almak istiyorum