Cnssnr 5 haftalık hamileyim. Dün aşırı karın agrimlarimla kanama oldu. Hastaneye gittik. Doktor kese duruyor ama etrafında kanama var dedi. Bi süre yataktan kalkma sadece tuvalet ve yemek için kalk dedi. Bu durumu yaşayan var mı sonucu ne oldu. Cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Alir Cnssnr Yakın haftalarda aynı durumu yaşadım. proluton iğne ve ağızdan progestan kullandım çok şükür bikaç haftaya küçüldü ve kayboldu kanama alanı. Ama doktorunda dediği gibi istirahat etmek en önemlisi . Çoğu gebelikte oluyo duyduğum kadarıylaa inş sizde çabucak atlatrsınız☺️
S_B6606 Cnssnr aynisjni bende yasadim 3 ay surdu progestan fitil verdi kullandim dinlendim hic bisey yapmadan cok sukur gecti
ikotrtn Cnssnr bende gebeliğimin ilk haftalarında yaşadım iğne ve ilaç tadavisi ile geçti ama benim tedavim 13 hafta sürdü doktorm tedbir amaçlı ilacı kesmedi şimdi 33 haftalık olduk
Sara-2007 Cnssnr kecmis olsun oncelikle sakin korkmayin.bende iki hamileliyimde oldu proluton depotla durdu.ve progesderon fitil.eve aynen uzanmak ve kalkmamak en onemlisi.ayaklarinizida yukari kaldirabilirsiniz oda iyi gelicek.bol su icin .
Gunes1723 Bende yaşadım Progestan hap başladı doktorum , sadece tuvalete ve yataktan oturma odasına gidiyordum başka harici su bile almıyordum kendime çok şükür 36 hafta olduk , Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin , kendini yorma dinlen
Merve3801 4+5 yaşadım kıpkırmzıı kanama ve pıhtı düştü acil hastaneye gittim kese var ama kanama artı pıhtı düşdüyse düşük başlamıştır dediler . Prolaktan iğne ve proteston başladılar eve gittim istirahat ettim sonrasında kanamam olmadı 6+2 de kalp atışı duydum inşallah sizinse sıkıntısız atlatırsınız
DENIZ_55 Cnssnr Bende de oldu ama bende kanama yoktu kesenin etrafında vardi hemen iğne yazdı doktor zaten öncesinde progestan kullanıyordum sanada hemen iğne yazması lazımdı dinlenmek geçmez canım başka doktora git
DENIZ_55 Cnssnr onu kendi yazması lazımdı senin demen değil bence doktorunda sorun var ben acile gittim devlete çok güzel ilgilendi bebek iyi herseyi iyi ama kanama alanı var sama iğne yazacağız 3 gün arayla vurul kasilmanda azalır dedi çok şükür suan iyiyiz sende başka doktora gitmeni öneririm sende kanama olduğu için düşünün başlaya bilir oturmakla uzanmakla kan durmaz canım açilen başka bi doktora git