damlaguneyerii Organizasyon vs tutmadım kolonyaları kendim yaptım çikolatalarım melodiydi :) kapı süsü + yastığı da dododesigntr sayfasından yaptırdım işte bu kadar 🥰🥰🥰
Didemmm88 damlaguneyerii kolonyaları nasıl yaptınız ? Nereden aldınız kutu etiket vb? Harika olmuş hepsi. AliExpress balonları ne kadar zamanda geldi
Freyan damlaguneyerii Bisey sorucam bilmediğim için soruyorum bunu hastaneye kurma sebebi ziyaretçi cok mu gelecek doğum yaptığınızda yani gelen oluyor mu .Ben süsleme işini eve yapmayi düşünüyorum gelenlere de ikramljk hediyelik ama hastanede bilemedim Adet bu sekilde mi herkes yapıyor ama ben dogum telasindan bunlara odaklanamam gibi geliyor
Mavidunyamm damlaguneyerii bu şekilde fiyatı neydi balonların. Allah bağışlasın evladınızi bu arada 🤲🏻
damlaguneyerii hande777 link verince hata veriyo ama aliexpress e girip LQZZY party decorative favors offical store yazarsanız çıkıyor
damlaguneyerii Didemmm88 şişeler 50 ml kolonya şişesi hepsi buradadan etiketleri canva uygulamasından kendim yapıp cıkfı aldım sonra yapıştırıp doldurdum içlerini, balonlarda 13 günde geldi
Aybarssmom_ Lohusa şerbetini de biz alıyoruz değil mi? Uzun zamandır çevremde hiç doğum yapan olmadı da bilmiyorum kusura bakmayın😁
ikotrtn Freyan bende hastane odasını süsleyeceğim gelen çok olur diye evde de odasına koyacağım süslerini
damlaguneyerii Freyan yok estafurullah , aslında yoo tamamen kişisel tercih ben ev süslemesi yapmayacagım burada da böyle tatlı dursun vs diye kendim yaptım zaten ben alel acele doğuma alındım beklenen günden shshhs iyi ki de organizasyon tutmamışım hastane icin
Freyan ikotrtn Ben odasına koyarım diye dusundum direkt.Hastanede sadece giyinip fotoğraf çekiliriz insallah ya da en fazla foto çekilirken balon vs.Ikrama gerek yok hastanede nedense kimse gelmesin istyorum ben çok soğudum herseyden hamilelik sendromum sanirim🙈
Freyan damlaguneyerii güzel olmuş elinize sağlık hastaneye gelen olmaz bizde sanmiyorum ben de kimseyi cagirmiyorum kendimizi toplayınca gelsinler eve diye düşünüyorum.Tabi evde ağırlamak daha zahmetli düşününce Hastanede ayaküstü gelir görür insanlar ama bizimkiler rahatsız etmemek adına gelmezler
myangelson damlaguneyerii ayyyy duygulandım ağladım 🥺🥺 çok güzel olmuş maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 💜
ikotrtn Freyan bence anın tadını çıkarın hamilelik çok keyifli ve güzel bir süreç ben çok sevdim hamile olmayı 🤗 ikramlık olarak bir kaç kuru pasta ve çikolata almayı düşünüyorum çünkü hastaneye gelmek isteyen önemli misafirlerim olacak benim