pinkpanter72 pera_ ablam gidiyor memnun bende onda doğum planlıyorum doğum yapan olsa yorum yaparsa ne iyi olur😊
pera_ pinkpanter72 ay banada haber edebilirmisin sana zahmet doğum ücretini felan öğrenirsen rica etsem
pinkpanter72 pera_ doğum ücreti 1 ay önce bi arkadaş sormuştu sezeryan 10100 sanırım değişmemişse hala bu hafta gelme planım var gidince soracam yazarım Bu arada nerelisiniz
pinkpanter72 pera_ geçen sene Amasya’da yaşıyordum bingöle taşındım seni Amasya başlığına gördüm mü diye merak ettim demekk batmanlısın
pera_ pinkpanter72 hayır Amasyalıyım batmanda yaşıyorum sen bingölden mi geleceksin ne iş yapıyorsun sen yada eşin acaba
pinkpanter72 pera_ eveet Bingöl’den gelcem annemler Batman’da eşim polis 2 yıl Amasya’da görev yaptık tercihen memleketlere yakın olalım diye güzelim amasyayyı bırakıp geldik çok özlüyorum senin yolun nasıl düştü batmana
pera_ pinkpanter72 benimde eşim polis doğu görevini tamamlıyoruz inşallah Amasya’yı sevdiğine sevindim 😌 aileyene yakın olmakla en iyisini yapmışsın ama