Sevda_gvn17 Kızlara sezeryan ile 3 ay önce doğum yaptım kırkım çıktıktan hemn sonra adet olmaya başladım 2. Ayda oldum fakat bu ay 15 gün geçti şimdi korkuyorum bebeğimi emzirme de sorun olurmu yardımcı olurmusunuz
DeustchBurcu Sevda_gvn17 emzirmede hiçbir sorun olmaz, 16 aylık kızımı halâ emziriyorum ve 34haftalık hamileyim🫶🏻
hayalim35 Sevda_gvn17 bişi olmaz ilk 3 ay sıkıntısız emzirdim 3 aydan snra sütün tadı değişti oğlum kendi almadı öyle kestim
MehmedinZeynebi Sevda_gvn17 yeni doğum yapanlarda oluyor bazen herkesin adeti düzenli ilerlemiyor bazen aylarca olmayanlar var siz yine de tedbirli olun iyi bir korunma yöntemi kullanin
Sevda_gvn17 DeustchBurcu herkes bişey söylüyor belki hamilesindir emzirme zehirlenir diye çok korkuyorum bebeğim sütten ayrılacak diye
minikos Sevda_gvn17 düzensizlik gecikme va doğum sonrası çok normal ayrıca emzirmede hiç bir sıkıntı olmaz
DeustchBurcu Sevda_gvn17 herkesi değil doktorları dinle. Dün gece doğum yaptım, iki bebeğimi de emziriyorum
hayalim35 DeustchBurcu kız sen doğum yaptın mı hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin🌸🥰
DeustchBurcu hayalim35 çok zorlu bir süreçten geçiyoruz kuzum bebeğim ayrı yoğun bakımda, ben ayrı🤦🏻♀️ akciğerlerimde iltihap olduğu için oğlumu erken almak zorunda kaldılar, daha göremedim bile
hayalim35 DeustchBurcu kıyamam kuzum bnm yaa rabbim şifa versin size inş en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz❤🌸
64Demet64 @DeustchBurcu k.bakmayinda ne zamandir goruyorum isminusi burdada gorunce merak ettim sorim dedim😄 Kulanici adiniz aslinda DeutschBurcu olacaktida yanlismi yazildi yoksa
DeustchBurcu 64Demet64 evet bir klavye hatasına maruz kaldım, ben doğum yaptım zorlu bir süreçten geçiyorum derken sen buna mı takıldın? Allah akıl fikir ve inayet versin inşallah
64Demet64 DeustchBurcu ben senin yorumlarini okumadim ki nerden bileyim dogum yaptigini ne kadar ön yargilisin.