Ruhsuz Heyecan korku ne ararsan var ,2.sezeryanim olacak 39+2 ,uyku tutmuyor ,dulariniza talibim ,Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲
ezeynep Ruhsuz Sağlıkla alın kucağınıza,tatlı telaşlar yapıyorsunuz şimdi ama rahat olun çok güzel olacak her şey🙃👣
Yenibirannee Ruhsuz sağlıkla gelsin inşallah. Benim doktorum 2. Sezaryani 38 den fazla tutmuyorum dedi. Sizinki maşallah bekletmis baya
Ruhsuz ElifNilMom Amin İnsAllah canım çok teşekkür ederim 🥰inanın tip terimleri hakkında pek bilgim yok ama ilk sezeryanda belden uyuşturmali yapıldı şimdi de öyle yapılır galiba
Ruhsuz ezeynep Ayy çok teşekkür ederim İnsAllah 🤲❤️🥰🥰Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin İnsAllah 🤲🤲
Ruhsuz Yenibirannee Benimki çok karışık bana SGA bebeği dediler yani düşük ağırlıklı boyu kısa filan o yüzden sürekli ertelediler ,bir tane doktor 37 de alalım dedi biri 38 de en son yarın için karar verildi bebeğimin kilosu 3200 müş boyu 50 cm şimdi de gayet iyi diyorlar 4 gün içinde 400 Gr mı almış nasıl oldu anlmadim bir türlü 🥴