Zehraumut HoneyandMom 23+2 im hala bulantılarım oluyor önceki kadar çok olmasada bazen rahatsız edici
Ceydatrkmen HoneyandMom maalesef bende bu durumdayım. Sadece bol naneli çorba ve mandalina yiyebiliyorum. Doktor tavsiyesiyle iki günde bir 1000 cc izotonik su içine bulantı ilacı yapılıp serum takılıyor su icemedigim için 12.haftadayiz
HoneyandMom Ceydatrkmen doktorum bana bulantın olduğu zaman çorba içme sıvı seni daha kolay kusturur demişti, suan 16. Haftadayım geceleri yine uyumadan 2 tane prilam içiyorum ve bulantı/kusmalarım birazda olsa hafifledi 🙏🏽 hiiç geçmeyecek gibi geliyordu şükürler olsun azalıyor. Darısı başına canım benim 💜
HoneyandMom Ceydatrkmen ve evet bende pek su içemiyorum çünkü çok su içtikçe bulantım daha da artıyor 🥲
Deryalina- HoneyandMom 20. Haftadayım azaldı prilam kullanıyordum sürekli şimdi kullanmıyorum ağır bir koku olmadığı sürece iyi gidiyor
mervemurat16 HoneyandMom 15.ci haftamda azalmıştı benim ama ara ara gene bulanıyor 20.ci haftamdan sonra sadece bulantı var kusma yok şükür bulantı hissettiğim an yeşil elma yiyorum bana çok iyi geliyor leblebide iyi gelmişti
HoneyandMom mervemurat16 bende suan 17. Haftamdayım, doktorum mide asidinden de kaynaklanabiliyor kusmalar dedi, bana gaviscon tarzı bir şurup verdi ve vitaminler. Bulantılarım azaldı hatta çok şükür 2 gündür o şurubu içtiğimden mi bilmiyorum kusmadım hiç 🙈🙏🏽