Evrem990 Kızlar sizide sivri sinek ısıriyormu? Internette cok kotu seyler yaziyor anne karnindaki bebegin beyninin küçülmesine sebep oluyor vs.bu konuda bilgisi olan varmi?
Minikperi Evrem990 ya o hastalık taşıyan sivrisinekler için geçerli. Bizim ülkemizde ınlardan yok. Afrika ülkelerinde yaşıyor o türler. Siz endişelenmeyin. Siveno’nun bitkisel sinek kovucu kremi var bol bol açık yerlerinize sürün sizi ısırmaz. İleride çocupunuza da kullanırsınız 🌸
Cyln00 Evrem990 geçenlerde tüm vücudumu ıstırdı maf etti beni en az 30-35 tane ıstırmış ama bebek iiyiydi sıkıntı olmaz merak etmeyin :))
Evrem990 Minikperi Minikperi yaaa gerçkten mi içim rahatladi şuan internete bi yazim dedim öyle okuyunca korktum belirtmemişte genelleme yazilmiş.cok tesekkur ederiim
Cyln00 Evrem990 evet maalesef 2 gün boyunca ıstırmadık yerimi bırakmadı bende korktum bebeeğe zararlı olur diye ama bi zararı olmadı çok şükür 9 haftalık hamileydim ☺️
Cyln00 Evrem990 yok ben daha 14 haftalığım :) ertesi günlerde muayenem vardı doktor hiç bir sorun olmucağını söylemişti :)
Gizemagrbs Bu ısırmalar beni de çok evhamlandırıyor ama ne kadar engellemeye çalışsam da olmuyor. Bir sürü şey okudum ben de. Ülkemizde o hastalıktan yokmuş henüz, öyle yazıyor makalelerde falan. Ben de böyle içimi rahatlatiyorum