Reyho hsns yok ben serdar koca gittim bahçelievler Medicalpark tüp bebek yaptırdım çok şükür elhamdülillah bebeğim tütü 8 haftaligiz smdi
hsns Reyho yaa çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 ayıptır sorması ne kadara mâl oldu tedavi
Birhayalimvr Reyho canim benimde tup bebek yaptirmam gerekiyor instagramda serdar koc gordum tavsiye edermisin memnun kaldin mi bende amh dusuk o yuzden olmuyor fiyatlar nasil bide acaba
Birhayalimvr hsns canim merhaba yorumlardan buldum seni serdar koça tüp bebek icin gidicem o yüzden araştırıyorum. Sen onun vesilesiyle gebe kalmışsın sanırim ne zaman tedavi oldun memnun kaldın mı önerir misin bahcelievler medikalparktaymış sanırim
Eken012 hsns ben haziran ayinda basladim hastaneye 32 bin verdim sonra ilaclar dondurma ucreti falan derken 65 70 buldu. Belki zam gelmis olabilir hastaneye simdi
hsns Birhayalimvr öyle bir doktor tanımıyorum canım medikal parka hiç gitmedim bile karıştırıyorsun sanırım üstelik hamile de değilim. Ben görüşme için BHT CLİNİC’e gittim volkan beye o kadar ☺️