Lale12 İzmirde çocuk doktoru önerecek olan var mı? Bebeğin ilk zamanlarından itibaren gideceğim ay ay gelişimine göre yönlendirmeler yapan?
AybarsveAnnesii Cgdmbln Muayene ücreti ne kadar acaba şimdi biraz araştırma yaptım gitmeyi düşünüyorum 🤔
Cgdmbln Lale12 yani şöyle söyleyim rutin kontrollerde hem anneyi hem bebeği baza alıyor. Atıyorum 3. Ay da bebeğiniz ve evde aaa gidince su soruyu sorayım dediğiniz şeyi siz söylemeden direk anlatıyor beslenme konusunda çok güzel çözümlemeleri var ilaç odaklı bi Dr değil son çare verdiği bilgiler sayeslnde zaten ilaca gerek kalmıyor
Lale12 Cgdmbln uyku beslenme zihin gelişimi her konuda yönlendirsin istiyorum. biraz araştırdım doktoru ilaç odaklı olmaması çok hoşuma gitti
Cgdmbln Lale12 gereken her konuda detaylı yönlendirme yapıyor 1 kez deneyin bence zaten memnun kalacaksınız
Sertan_serhan Bir anne olarak her zaman tatmin olmuş ayrıldım yanından her tespiti nokta atışı idi devlet, aile hekimi ve farklı özel doktorların anlamadıgı hastalıgı teşhis etmişti yolumuz öyle kesinleşti kendisi ile