26.08 de planlı sezeryan olmak zorunda kaldım sabah saat 09.00 da yatışım oldu hemşireler gelip giydirdiler çok ilgiliydi gerçekten çok beğendim neyse serum için damar yolu açıldı ve en korkulu şey sonda takıldı takılırken ağrı hissetmedim çok ama sonradan ayağım uyuşmaya başladı bişey enjekte ettiler ama anlamadım ne neyse saat 11 gibi doğuma aldılar ben yarıdan istediğim için belime iğne vuruldu ignede korkulacak bişey yok fazla hissetmiyor insan tabi benim hemsirede yardimci oldu iğne olurken tuttu beni ve doğru bir pozisyon vermemi sağladı iki dk içinde uyustum ztn doktor geldi ilk önce durumumu sordu sonra doğuma başladı tabi ben anlamadım bişey o an hem midem bulandı hem nefesim kesildi iğne yapıldı iyi oldum daha doğum başladı demeden bebeğimin sesi geldi herşey 5 dk içinde yaşandı resmen çok güzel geçti tek zorluğu bebeğim nefes almakta zorlandığı için doğru düzgün görmeden direk sevk ettiler orda çok etkilendim dikiş atılırken bayılmışım kalktığımda herşey bitmişti odama aldılar beni serum taktılar kum torbası dikislerimin üzerine indirdiler 8 saat boyunca üstümdeydi 8 saatin sonunda kum torbasını kaldırdılar sondayi çıkardılar çok bişey hissetmedim sadece enjekte ettikleri şeyi geri alırken biraz ağrı olustu o kadar üstümü giydirdi hemşireler çorba içtim sonra yürümeme yardımci oldular ilk yürüme biraz zorluyor ama imkansız değil ilk gün ağrım oldu ikinci gün daha iyiydim ikinci gün gaz çıkarma çok önemli çok şükür bol yürüyüşle onuda hallettim doğumum ve sonrası pozitif geçti söylendiği gibi korkulacak bişey yok benim sadece bebeğimi görmeden götürmeleri üzdü beni onun dışında herşey çok güzel gelişti merak ettiğiniz bişey varsa buyrun sorun 🙂