ramonun_annesi umaydurununannesi zaten olmak istemiyorum spiral var ya korktum kaç gündür sürekli mide bulantım var basım dönüyor korktum hamileyim diye
ramonun_annesi babylook bende istemiyorum ki zaten bide spiral var fakat kaç gündür aşırı mide bulantım ve baş dönmesi halsizlik var tahlil yaptırdım doktor yok şansıma iki oldu gidiyorum sonuçları almaya yok
Halimeeed ta HCG 0 71 ne demek? Önemli Bilgi: Hamile olmayan kadınların kanındaki Beta Hcg seviyesi, “0.1- 0.001” şeklinde görülür. Beta Hcg seviyesinin 10′dan yüksek olması, gebeliğin pozitif olması anlamına gelir.
Halimeeed ramonun_annesi pardon yanlış yönlendirmek istemem hamile değilsin baştaki 0 olan değer hamile olmadığının göstergesi
busrakorcan0607 ramonun_annesi ben 3 ay direkt damardan aldım bir daha da hiç düşmedi ayrıca spiral da çok kanama yapar vücudunuzda ondan da değerleriniz düşebilir
ramonun_annesi busrakorcan0607 zaten 56 kiloydum spiral taktıktan sonra 50 kiloya düştüm ve 7 ay falan oldu takalı ama kanamam hep var bide karnımın aşırı derecede ağrıyor napicam bilmiyorum