Yunel ary9595 benim bebişim 37+2 de 54cm 3280 gr dı seninki kaç kilo canım doktorum boyu çok uzun demişti bu hafta daha gitmedim cuma kontrolüm bakalım kaç kilo olmuş
Bilgenn ary9595 38 hafta başı 3450 kilomuz haftada 300 gr alıyor boyu ortalama 53 cm olur dedi Dr bu hafta sonu Doğum olacak inşallah 🙏
Aksa_korkmaz ary9595 en son gittiğimde 3200 kilo 51 cm boyuydu kızımın yarın kontrolümüz var bakalım kaç olmuş 😍
oglummehmedim Yunel benimkide 52cm di ya ne uzun seyler bunlar ben minnos babasi minnos kime cekti 😀Siz uzunmusunuz
ary9595 Maşallah arkadaşlar :) benim 52 cm 2900 zayıf kalmış galiba ne yesem yaramıyor anlamadım 🤦🏻♀️
Yunel ary9595 😂 yok canım erkek bende merak ediyorum bu hafta boyu kaç oldu acaba kilodan çok onu merak ediyorum şuan boyundan dolayı çok baskım var
ary9595 Yunel hiç yok canım ama kasıklarım agrıyor yürürken çok zorlanıyorum batıyor tabi geceleri çok nadir sancı oluyorum.
Yunel oglummehmedim bn 1.64 uzun değilim ama babası uzun benim babam kardeşim kaynım ailem uzun yani onlara çekti demekki sülelede 2 metreyi geçen akrabalar var 😂doğmadan 3te1 im olucak nerdeyse senin bebişinde uzunmuş maşallah sen 38 haftalıkken mi ölçtürmüştün
oglummehmedim Yunel 37.0da gitmistim 3kilo 52hatta 53e yakin iste bisey dedi doktor ben 160 babasi 166yakin akrabalarda benim abimde onun kardeslerinde falan hic uzun yok sastik kaldik😀😀
Yunel oglummehmedim demek ki ailede bir olucak ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah erkek mi kız mıydı canım cinsiyeti
Elons En son geçen hafta 37+6 da gittim 3kg du boyjda 50 cm di bj cuma tekrar kontrolüm var 39.haftaya gircez bakalim.kac.kg olmus 😊