Byznr91 Cuma sabahtan sezaryenle bebişler geliyor lokal anestezi olacak. gerçekten çok heyecanlıyım inş bende pozitif doğum hikayem diye paylaşım yapabilirim :)
KzeynepCT Byznr91 sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar inşallah doğum sonrası tecrübelerinizede isteriz 😂 29 haftalığız sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Gulcannnnnnnn Byznr91 inşallah çok çok güzel geçer bekliyoruz doğumdan sonra yaz bize :) ikiz bebek annelerinden pek göremiyoruz paylaşım :) bir da kaç kg lar şu an 💕
Byznr91 YigitHazal Ozlm_31 Senatalya06 tam 36+5 olacağım ogün. Aslında pazartesiydi ama cuma yapalım çok kilo almıyorlar dedi doktırum bakalım inş sağlıkla kolay bi Şekilde geçer hapimizin doğumları
Babymomm- Byznr91 merhaba yaa ben bişey sorucaktım 12 haftalıkken cinsiyet için gittim kız gibi bişey görünmüyor dedi 13 de gittim tekrsr bacak arasında bişey gözükmüyor dedi ama 80 kız dedi sizce kızmıdır değişebilirmi
Gulcannnnnnnn Babymomm- bana 13. Haftamda yüzde yüz erkek dedi diğeri de çok büyük ihtimal erkektir dedi bir hafta sonra ikisinin de kız olduğunu öğrendik 😅
Byznr91 Babymomm- doktor ve ultrason cihazı çok önemli canım bana kendi doktorum 11 haftayık bi kız bi erkek dedi. Devlettekiler 17 ye kadar iki erkek demişti. Sonuç bi kız bi erkek bebekmiş yani belli olmaz drunuza güvenilorsanız doğrudur
Zhraa9876 Benimde bu cuma saat 8 gibi doğum başlayacak aynen sezeryan ve cok korkuyorum ilk gebeliğim 😇
Byznr91 Birkucukprens Zhraa9876 cuma günü baya kişi doğuracak ğibi inş çok çok çok ğüzel geçer hepimizinde
Ayce09 Byznr91 maşallah çok güzel kiloları sağlıkla doğsunlar 🙏🏾 benimde bi kız bi erkek 27 haftadayım 🌸