TugbaYalcin57 Zelihaa23 Bende yiyorum valla elimde degil ilk hamileligimdede yemistim bundada yiyorum
Sevgi1985 Zelihaa23 okadarda değil canım ya cola içme yeter abartma cips de çikolatada canım ne çekerse yedim sakınan göze çöp batar
01180322 Zelihaa23 ikisinide çok severim az önce çikolata yedim🥹sagliksiz şeyler heo bı gozume güzel geliyo 😁kola çiğköfte çikolata cips rafadan yumurta …
tgbadlgzr O kadar da yiyin yahu ne olacak ben asitli şeylerden kaçınıyorum sadece yoksa çikolata falan hergün yediğim şeyler :))
denizgurbuz Zelihaa23 ben de 15 haftalığım 4 kilo falan aldım 🤦♀️ zaten istediğimden kilolu hamile kaldım sinirim bozuluyor ara sıra canım çekince cips yiyorum ben de o kadardan bişey olmaz çikolata bende sık yiyorum bu ara 🥹
Nnoktaa Zelihaa23 çocuk doğunca cips çikolata isterse “annecim sen zamanında karnımdayken yedin, artık yiyemezsin” dersiniz 😂😍😍😍 Hepimizin böyle kaçamakları oluyor dert etmeyin 🥰
Happymom34 Zelihaa23 ben cipste yedim kolada içtim kendimi tutmadım 37 haftadayız bi sorunumuz yok şükür