Diaayse Selamm kızlar bazen dayanamayıp cips cola gibi şeyler yiyip içiyorum sonra vicdanımdan içim içimi kemiriyor acaba bebeğe bisey olur mu saglıksız gelişir mi falan diye. Benim gibi olup turp gibi doğum yapan var mı
naneliseker_ Diaayse arada bi olacak şeyler. Bebeğe sanmıyorum ama sağlıksız deniyor o kdr :) bende yiyorum canım çekince ki çok kasmaya gerek yok o konuda
35aysegul Diaayse elimde dondurmayla bunu okumam peki 🥹 arada tek tük bende yiyorum ama sürekli hergün yeme herseyin fazlası zarar 🙏🏻
Serenn16 Diaayse çok canım isteyince bende yiyorum cips ama kola içmiyorum normal zamanda da içmiyorum çok zararlı ama cips falan canım çok istediğinde arada yiyorum ve her gün çikolata yiyorum ona hayır diyemiyorım maalesef 🙈😂
35aysegul tazeanne123_ valla paket dondurmanın faydalı olduğunu bilmiyordum eğer öyleyse sevinirim. Ama saat geç sayılır şekerli sonuçta yarına dayanabilsem daha güzel olurdu ☺️🙏🏻
Hilalgurce Diaayse tuzlu ve baharatlı şeyler enfeksiyon yapıyor cips de yedim elle paça işkembe kokoreç de yedim kaç aydır enfeksiyondan kurtulamıyorum
MervEfehan Diaayse ilk çocukta çok yedim çok şükür sağlıklı doğdu ama benim aldığım 26 kiloyu saymazsak 😄
aybukekurt55 Diaayse çok çok zararlı canın çekse de başka birşey ye yememelisin özellikle kola onun kadar zararlı hiçbirşey yok
EbruBoluKaya Vallahi canım çektiğinde herşeyi yiyorum fast food , içeçek ,abur cubur sonuçta her gece değil.
Yenibirannee Diaayse ben ilk gebeligimde ozellikle son ayda cok kola ictim. Mide yanmami geciriyordu. Abur cuburda yedim 🙃 hergun olmasa da kacamaj yapiyordum yani kizim suan 2 yasinda cok sukur herseyi yolunda
DamlaSu Eşim yememem için peşimde gezdikçe ben gizli gizli cipsleri yiyordum hemde paket paket 😂 şükürler olsun kızlarım çok sağlıklı tabiki yaptgım doğru değil ama uyuyamıyordum yemezsem tabiki sonucunda hamilelikte 28 kilo aldım 😐😐