bebisimbenmmm Ozgeislr karbonhidrat ve seker ve tuz uzaklaşın mümkün olduğunca.. bolca su icin birde dogumla birlikte gececek bende bu kadar olmasa da benim de bayagi odemlendi her yerim insallah sali günü kurtulacağım..
Sbry98 Ozgeislr benimde ayaklarım aynı sizinki gibi felaket ödem oldu bacaklarıma vurdu ödem oturup kalkamıyorum karnımdan ziyade ayaklarım ve bacaklarım çok rahatsız ediyor beni 38 haftalığım tahlilde verdim hiç birr sıkıntı cıkmadı çok tuz tüketen biri de değilim😔
Mlkeozan99 İlk hamileliğimde benimde aynısı olmuştu. Doğumdan çıkar çıkmaz ayağımın şişliği ödemi geri inmişti.cok korkuyodum böyle kalacak diye ama benim çok çabuk geçmişti
prenSandprenseSMomy Ödem toplamş baya tuzu hayatınızdan çıkarın ve tuzlu suda ayaklarınızı bekletn dinlenir
ttugba92 Canım çok ödem toplamışsın. İdrarda protein ve tansiyon kontrolü yaptır allah korusun. Gebelik zehirlenmesi olmasın.
Ozgeislr ttugba92 aşırı ödem topladım btansiyon ve idrarda bir sıkıntı yoktu pazartesi günü gideceğim doktora zaten dikişleri aldiracagim ama.oncesinde gideyim mi ne dersiniz
bircaaan Ozgeislr biraz tuzdan uzak dur canım. Ayaklarını uzatırken altına yastık koy yüksekte olsun biraz. Tansiyonda sıkıntı yoksa çok önemli olacağını düşünmüyorum. Bazı gebeliklerde oluyor doğum sonra iner. Sağlıkla kal 🌸
Ozgeislr MalkOc aynı bende öyleyim ellerime yüzüklerimin hiçbir olmuyor serçe parmağıma bile🙈 yuzumde çok şiş inan gıdı çıktı
Ozgeislr Sbry98 aynı bende öyleyim işte hiçbir sıkıntı yok ne tansiyon ne şeker ne idrarda neden böyle bu kadar oldu anlamiyorum inanın umarım.dogana kadar da bir sıkıntı olmaz
Daisy0000 Ozgeislr Doğumdan 15 gün sonra indi eski haline döndü,ama ayağım yarım numara büyümüş tam denk gelen ayakkabılarım uçlardan sıkıyor
Ozgeislr Daisy0000 ay inşallah benimde öyle olur 😑😑 öncesinde 37 giyiyodum şimdi 40 numara bile olmuyor umarım böyle kalmaz