Mutluemos 35aysegul yaa adıyla yaşasın ne güzelmiş 🌸 evlat ne büyük nimettir doğunca anladım aldığım nefesin tadını Rabbim ümmeti Muhammed Mustafaya hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı Salih evlat nasip etsin sizede bekleyen herkese de inşaAllah
35aysegul Mutluemos amiiin sevmediğim kişi koymasaydı kızına ben koyacaktım ama yeter ki sağlıkla dünyaya gelsinler isim verilir 🌺 en güzel duaları etmişsiniz çok sağolun amin inşallah 🙏🏻 💋
Elzem123 hayalim35 Bende düşündüm ancak Elzem’i bile bazen söyleyemiyorlar bir de Eslem olursa tam karışacak 🤭 Aklımda Lina var aslında ama net değil bakalım kısmet
Nnoktaa Nimet-96 kızım olursa adını Neyyir koymak isterdim. Nurlu parlak demek. Ama oğlum olacak koyamıyorum 😁
Mutluemos 35aysegul ya bu isim çalma nedir ya 🤷♀️😂 benim de kızımın adını sevmediğim biri koydu hiç umursamadim önce ben koydum diyip kararimdan vaz geçmedim ☺️
Elzem123 Furkanhifa Çok güzelmiş fikir olsun bize de teşekkür ederiz ☺️ aklımda Lina da var aslında bakalım hayırlısı
Ilkannelik41 Ben mihra istiyorum eşim kararsız ne yapacağız bilmiyorum yanına isim bul sende dedim son çare
Serendipity16 Ilkannelik41 bi tane tanıdığımızın kızının adı mihra ela hoş oluyor bence düşünebilirsiniz mihra ismi güzel ayrıca eşinizi ikna etmeye çalışın 😂
Serendipity16 Parla, neva, eliz, belis, almila, melina anlamlarını bilmiyorum ama pek duyulmamış isimler
Ilkannelik41 @Serendipity16 benim adımda eda güzel olurdu evet ama teyzemin kızının adı ela ve çok yaramaz isimlerin etkisinden korkuyorum acikcasi🫢 ben kararliyim o düşünsün artik 😁
Serendipity16 Ilkannelik41 aa benim ela diye tanıdıklarım hep güzel ve sakin kızlar sizinki fenaymış 😂 inşallah uyumlu bi isim seçer eşiniz de ama tek başına mihra da güzel yani ☺️