Afzv Kızlar uygun fiyatlı ana kucağı marka ve model önerilerinizi bekliyorum Yoksa civilde Kraft indirimde 500 mecbur onu alıcam
Hzzz Afzv ben pierre cardin aldim ama huggy joy oyuncaklıyı onerenlerde cok oldu bakabilirsiniz yorumlari guzel
Afzv aminehumamoms evet ya çok pahalı herşey çok fazla Alışveriş yapınca kısmak istiyor insan yani çok fazla dediğim de normal alınması gereken şeyler kıyafet emzik beşik bebek arabası
Afzv Hzzz evet baktım şimdi çok teşekkür ederim bende Kraft sheep peluş onu almıcam sanırım biraz daha uygun fiyatlı
aminehumamoms Afzv maalesef herşey öyle çok pahalı zaten ana kucağını hareketlenince çok yatmak istiyceğini sanmıyorum zor durur onda ucuz bişey almak en mantıklısı onun yerine bebek arabasını daha kaliteli aldım ben bence sizde öyle yapın 🥰
Afzv aminehumamoms bende öyle yaptım ya 5 bin tl ye aldım 2.5 3 e de vardı ama iyi bişey olsun diye mecburen aldım
Zepeliz Afzv bu ürün nasıl kendi kendine sağlayabilir mi acaba bende mamma düşünüyordum ama tabi bu bayağı uygun ona göre
Hzzz babyasyanil kaç aydan itibaren yatırdınız bebeğinizi.Ben pierre cardin ana kucağını bugün aldimda.İlk gebeliğim doguma daha 2ayım var.Ne zaman kullanîlmasi uygun olur bilmiyorum malesef
Hzzz babyasyanil evet yenidoğan yazıyor ama hiç güvenmem o tarz bilgilere anne tecrübesi her zaman daha kıymetlidir teşekkür ederim cvbınız için
babyasyanil Hzzz yeni doğduğunda koymak istemedim kafasını tutamaz diye zaten iki büklüm oluyolar rica ediyorum