Smyye1B Merhaba arkadaşlar Kocaeli’de bu belirledigim yerlerde muayene ücretleri nedir cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim 🥰🌸🌸
Karabulut6141 Smyye1B Ben Konak hastanesine gidiyorum Bahar Astepe doktorum giriş ücreti normal 950 indirimimiz olduğu için 890veriyoz
e_dmr Karabulut6141 sezeryan fiyatı nedir hastanenin. Enson zamdan sonra 27 diye duydum dogrumudur acaba?
Karabulut6141 e_dmr pazartesi günü sordum 16500sezeryan doğum +aneztesi 1300tl hatta doğumdan sonra ki kontrol hem bebeğin hem annenin onun fiyatıda da bu fiyatın içinde
e_dmr Karabulut6141 doktora gore degismiyordur degilmi? Bende Erkan Türköze gidiyorum orda. Ayın ortasında gidip gün alırız diyorduk
Smyye1B iremnur_17 Oooo okadar oldumu yahuu. Ben 2022de doğum yaptım muayne ucreti 180 veriyordum medarda. 😅
Esrakyel Bende 11 haftalık hamileyim konak hastanesine gidiyordum Betül Nalbant hocaya kendisi mükemmel birisi ama fiyatlar bizi biraz zorladı muayene+tahliller olunca sıkıntı yaşadık şimdi şehir hastanesine gidiyorum memnunum şimdilik bir sıkıntımız yok 😊
Smyye1B iremnur_17 İnanılmaz ya çok fazla bu ücretler eşim 2.ci bebeği istiyor bende bir kadın doğuma danışmak istiyorum hem bir rutin kontrol olur diye ama vazgeciricem sanırım adami
Smyye1B iremnur_17 Dün eltim doğum yaptı aktif Kocaeli’de 11bin ödemiş ucuz geldi ona. Onu duyunca gaza geldi ikinciyi istiyorum diyip duruyor 😅 Vazgecici değil gibi 😅