Pazartesi doktora gittim doğum sonrası 49.gündü doktorum doğumhaneye yolladı çık taksınlar yukarda spiralini dedi tamam dedim çıktım ben beklerken 12 haftalık bi gebe geldi kürtaja alındı ona ayrı üzülüp ağladım kadında çok ağlıyordu hatta bana ne güzel sen önlem için spiral taktırıyorsun ben bebeğimi aldırmak zorundayım gibi bi cümle kurdu tam anlamadım maalesef 3 kerede tekrar etti onu içeri alınca onlar stres olup ağlamaya başladım sonra bebeğimi düşünüp sütüm kesilir diye duraksadım sıra bana geldi girdim içeri stajyer doktor çok derine gidiyor normal mi diye yanındakine sordu ultrasonla baktılar sonra kendi doktorumu çağırdılar doktorumda rahim hala yumuşacık takamayız takarsam rahmi yırtar karın içine kaçar bi ay sonra gel bu arada da kondomla korunun bir kere de adet görsen çok iyi olur dedi alt üst oldum resmen herneyse eve geldim ki kanamam başladı sanırım 3 gündür adetim ama böyle normal adet gibi değil ara ara hafif hafif geliyor acaba bi sonraki kontrole kadar rahim hazır olurmu başına gelen var mı kondom ne kadar güvenli olur hiç de sevmiyorum 🤦🏻♀️çok gıcık bişi bence 😅